Verwijderen van duivenpoep

  1. Home
  2.   /    
  3. Duivenpoep verwijderen

Verwijderen van duivenpoep

Duivenpoep verwijderen van balkon, terras of tuin

Wilt u duivenpoep verwijderen van uw balkon, terras of uit uw tuin en gaat het om een (redelijk) grote hoeveelheid? Dan kunt u dat het best laten uitvoeren door een professioneel bedrijf. Als u een tijd lang niet de mogelijkheid heeft gehad duivenpoep te verwijderen en de overlast te grote vormen heeft aangenomen, doe het dan niet meer zelf. Duivenpoep zit vol met parasieten, virussen en schimmelsporen die erg slecht zijn voor uw gezondheid. Het zelf verwijderen van duivenpoep heeft het risico dat u het stof van de ontlasting inademt, met alle gevolgen van dien. Parasieten, schimmels en virussen brengen grote risico’s met zich mee. Een specialist weet exact hoe hij daar veilig en hygiënisch mee om moet gaan.

Wilt u direct een van onze medewerkers spreken? Wij zijn dagelijks van 8:00 uur tot en met 19:00 uur bereikbaar

Zelf duivenpoep verwijderen is risicovol

Als specialist in het reinigen van woningen weten wij exact hoe wij het best intensief kunnen schoonmaken en desinfecteren. Met het verwijderen van duivenpoep uit uw tuin of van uw terras of balkon is dat extra van belang. Het aanraken van de duivenpoep zorgt er namelijk voor dat er erg veel stof vrij komt. Dat stof zit vol met parasieten en virussen, schimmelsporen, die u beter niet kunt inademen. Daar kunt u namelijk erg ziek van worden. Wij beschikken over de juiste middelen om onszelf te beschermen bij het verwijderen van duivenpoep. Zo kunnen wij grondig aan de slag zonder zelf risico te lopen. Natuurlijk ruimen we de aangedane plek niet oppervlakkig op. Ook kieren en naden worden volledig gedesinfecteerd.

Waarom kiezen voor Ontruimingsdeal?

Ontruimingsdeal heeft jarenlange ervaring in specialistische reiniging. Wij weten exact hoe wij in zeer specifieke situaties intensief moeten schoonmaken en desinfecteren. Ook bij het verwijderen van duivenpoep weten wij precies welke methode het meest effectief is. Daarnaast zorgen wij na reiniging voor een frisse omgeving. We ruimen namelijk niet alleen de duivenpoep op, we schrobben tevens de omgeving en spoelen deze helemaal af. Zo reinigen we de aangedane plek in uw tuin of op uw terras of balkon grondig en weet u zeker dat alles er weer goed uit ziet. Indien nodig kunnen we de ruimte zelfs behandelen met middelen die de geur neutraliseren en we kunnen maatregelen nemen tegen duiven overlast.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het verwijderen van duivenpoep? Neem dan geheel gratis en vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wilt u direct een offerte opvragen voor het verwijderen van duivenpoep? Klik dan op onderstaande link.