Seniorenverhuizing

  1. Home
  2.   /    
  3. Seniorenverhuizing

Een respectvolle seniorenverhuizing

Een seniorenverhuizing kan emotioneel zijn, vooral als het een gedwongen verhuizing is. Gaat het om uw vader, moeder of een andere dierbare? Dan is het aan u om ervoor te zorgen dat de verhuizing goed verloopt. Maar maakt u zich geen zorgen! Ontruimingsdeal heeft al meer dan 5 jaar ervaring met seniorenverhuizingen en neemt alle zorgen van u over! Onze getrainde medewerkers zorgen voor een respectvolle verhuizing voor uw dierbaren. Wij staan altijd voor u klaar. Plan direct een seniorenverhuizing in!

Wat Is Een Seniorenverhuizing?

Een seniorenverhuizing combineert een woningontruiming met een kleine verhuizing. Dit geldt wanneer u van groot naar klein verhuist, zoals van een eengezinswoning naar een appartement of een zorgcentrum. Dit is wat we een seniorenverhuizing noemen. 

Wij zorgen voor de volgende punten bij een seniorenverhuizing: Aanleveren van verhuisdozen en inpakpapier Inpakken van de huisraad en dozen merken Uitpakken van de dozen Schoonmaken van de huisraad Ophangen lampen, schilderijen enzovoort De nieuwe woning inrichten naar uw wens De achtergelaten woning verder ontruimen en klaarmaken voor eindinspectie.

Werkwijze

Hoe werkt een seniorenverhuizing?

1. U neemt contact op met ons

2. We houden een intakegesprek over de verhuizing

3. We leveren de woning bezemschoon op

4. Spullen die weg mogen worden gedoneerd aan het goede doel

5. Wij pikken waardevolle spullen op en beschermen het tegen beschadiging

6. We slaan eventueel de spullen op in beveiligde opslagruimtes

7. We brengen de spullen over naar de nieuwe woning

8. Natuurlijk houden we contact voor de toekomst!

Ontruimingsdeal biedt u niet alleen de beste prijs aan voor een seniorenverhuizing. Wij bieden u de beste deal aan!

Dit betekent dat u de beste prijs met de beste en snelste service krijgt voor een seniorenverhuizing. Onze service voor een seniorenverhuizing: Uw wensen staan voorop in onze flexibele organisatie Uw spullen worden extra goed beschermd dankzij onze speciale verpakkingsmaterialen Waardevolle spullen worden opgeslagen in beveiligde opslagruimtes Onze personeelsleden zijn altijd beleefd en respectvol Ons personeel is ervaren en speciaal getraind voor seniorenverhuizingen U heeft geen omkijken.

Geen zorgen en stress uw deadline is onze deadline

U heeft altijd de beschikking over genoeg mankracht om de klus snel te klaren U heeft altijd de beschikking over de beste materiaal zoals verhuisliften U voorkomt schade en vertraging.

Seniorenverhuizing Op Maat

Voor de verhuizing plaatsvindt spreken wij alles goed met u door, zodat u precies weet hoe de seniorenverhuizing gepland wordt. Vervolgens staan we op de afgesproken datum en tijd bij u voor de deur om uw huisraad te vervoeren met een verhuiswagen. Wij zorgen voor het benodigde beschermende materiaal zoals dozen, verhuisdekens, verpakkingsmateriaal en stiften. Wij weten dat iedere situatie anders is, daarom zijn we erg flexibel als het gaat om een seniorenverhuizing. Alles is dus bespreekbaar bij Ontruimingsdeal!