Over ons

  1. Home
  2.   /    
  3. Over ons

Ontstaan Ontruimingsdeal

Ontruiming en verhuizing is altijd al de passie geweest van Said Afkir, de eigenaar van Ontruimingsdeal. Sinds 2011 zijn hij en zijn team al verantwoordelijk voor het bezemschoon opleveren van honderden woningen. In 2011 richtte hij namelijk het bedrijf Zevenbrug op, dat zich specialiseert in verhuizingen, transporten en ontruimingen.

Na het jarenlange succes van Zevenbrug werd er een manier gezocht om de dienstverlening van nog meer kwaliteit te voorzien. Zo wilden we ons nog beter onderscheiden van zogenaamde budget ontruimers die weinig ervaring hebben en voor problemen zorgen. Zij veroorzaken vaak veel schade en zorgen voor vertragingen. En bij een ontruiming is 1 ding belangrijk: in 1 keer goed en snel ontruimen!

Ontruimingsdeal is onder andere bekend van televisie omroep SBS6.

Onze Missie

Begin 2014 werd er daarom besloten om een bedrijf op richten dat zich volledig richt op ontruimingen: Ontruimingsdeal. Zo zorgden we ervoor dat onze opdrachtgevers de hoogste kwaliteit ontruimingen voor de beste deal kunnen krijgen! Zo is een ontruiming bij ons meestal binnen 1 dag gebeurd, waarna de woning of het pand geheel bezemschoon opgeleverd kan worden en klaar is voor de eindinspectie. 

Waarom Ontruimingsdeal?

Ontruimingsdeal heeft maar 1 doel: het bieden van de beste deal voor een bezemschone oplevering van een huis of bedrijfspand. Moet er snel en met hoge precisie ontruimd worden? Dan is Ontruimingsdeal de betrouwbare keuze.