Woningontruiming

  1. Home
  2.   /    
  3. Woningontruiming

GEBRUIK UW TIJD VOOR DINGEN DIE ERTOE DOEN.

Ontruimen En Ontzorgen

Woningontruiming gaat vaak gepaard met heftige emoties. Daarom zit u niet te wachten op nog meer kopzorgen bij de huisontruiming. Laat ons daarom uw zorgen uit handen nemen. Ontruimingsdeal is sinds 2011 specialist in woningontruiming en heeft honderden woningen bezemschoon opgeleverd.

Wij zorgen ervoor dat uw woning in 1 keer goed en snel ontruimd is. Een woning is bij ons meestal binnen 1 dag gereed voor de eindinspectie.

Wat kunnen we voor u betekenen bij een woningontruiming?

Wilt u direct een van onze medewerkers spreken? Wij zijn dagelijks van 8:00 uur tot en met 19:00 uur bereikbaar

Wanneer vraagt u een woningontruiming aan?

U vraagt een woningontruiming aan als een woning geheel leeg en schoon moet worden opgeleverd. Dit kan verschillende oorzaken hebben zoals een overlijden, scheiding of een verhuizing naar een verpleeghuis. Woningontruiming na overlijden Op deze checklist bij overlijden van Yarden, kunt u zien dat er enorm veel dingen zijn die geregeld moeten worden na het overlijden van een dierbare. Eén daarvan is een woningontruiming. Een huis leeghalen kan voor heftige emoties zorgen en is veel werk. Het laatste wat u op dit moment aan uw hoofd wilt hebben is nog meer stress en kopzorgen. Ontruimingsdeal is de betrouwbare partner die u zoekt en ervoor zorgt dat de woningontruiming na overlijden zorgzaam, gemakkelijk en snel verloopt.

Verhuizing naar verzorgings- of bejaardentehuis

Een woningontruiming kan ook plaatsvinden als iemand dient te verhuizen naar een verzorgings- of bejaardentehuis. Heeft u de verhuizing al geregeld en moet de woning alleen nog ontruimd worden? Dan is een woningontruiming bij Ontruimingsdeal de juiste keuze. Wilt u ook de verhuizing en transport regelen? Dan kunt u gebruik maken van onze seniorenverhuizing. Oplevering huurwoning of koopwoning. Moet u een woning verkoop of verhuur klaar opleveren?

Ook dan is een woningontruiming van Ontruimingsdeal de beste optie voor u. Een huis bezemschoon opleveren is noodzakelijk. Wij weten precies wat er gedaan moet worden om een huis bezemschoon op te leveren, zoals ontruimen, opdelen van huisraad, ontkoppelen en zegelen van lampen, vloerbedekking en behang verwijderen en nog veel meer. Ook als er reparaties nodig zijn voor een oplevering van een huis, kunnen wij u van dienst zijn.

Vervuilde en verwaarloosde panden ontruimen

Woningontruiming van vervuilde en verwaarloosde panden zoals kraakpanden, zijn een vak apart. Bij een dergelijke woningontruiming moet er intensief worden schoongemaakt en gedesinfecteerd. Ontruimingsdeal heeft hier jarenlang ervaring mee en is de juiste adres om kraakpanden te ontruimen. Verder biedt Ontruimingsdeal ook woningontruimingen aan bij woningen waar illegale activiteiten plaatsvonden, zoals hennepteelt. Deze panden dienen volledig ontmanteld te worden. Zoals u kunt lezen is geen woningontruiming te groot voor Ontruimingsdeal.