Goede Doelen

  1. Home
  2.   /    
  3. Goede Doelen

Goede Doelen

Als u spullen over heeft na een ontruiming of verhuizing kunt u het natuurlijk verkopen of kunnen wij het milieu verantwoord weggooien. Maar u kunt er ook voor kiezen om het te doneren aan het goede doel. Zo levert u een mooie bijdrage aan de maatschappij. 

Natuurlijk hoeft u dit niet zelf te doen. Wij hebben contact met verschillende goede doelen en selecteren voor u het juiste goede doel voor uw spullen.  Op deze manier ontzorgen wij u en ondernemen wij maatschappelijk en verantwoord. Ontruimingsdeal heeft verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. Bij een ontruiming denken wij niet alleen aan onszelf, maar ook aan anderen. Huisraad wat nog goed bruikbaar is, komt ten goede aan de DOCK JIT. 

Zij helpt probleemjongeren met het opbouwen van een nieuwe toekomst. Daarnaast geven wij kleding aan het Leger des Heils. Afval verwerken we door het gescheiden aan te bieden bij het Milieupark. Zo houden we onze leefomgeving schoon en intact. Als u zelf een goed doel in gedachten heeft, of liever wil dat alles naar Kringloopbedrijven gaat, dan kan dat natuurlijk ook. 

Meer weten? Neem contact met ons op voor meer informatie over doneren aan goede doelen. Wij doneren de spullen aan de volgende goede doelen.

Inboedel

DOCK JIT (Remey Weekers)

Kleding

Leger deis Heils op verschillende locaties