Specialistische reiniging

  1. Home
  2.   /    
  3. Specialistische reiniging

Specialistische reiniging van woning of bedrijfspand

Specialistische reiniging

Zoekt u een professioneel bedrijf met veel ervaring in specialistische reiniging? Bij ons vindt u vakbekwaam personeel dat pas een klus aflevert als u 100% tevreden bent. Met jarenlange ervaring in specialistische reiniging en een uitgebreide kennis van diverse schoonmaak methoden weten wij exact hoe wij een klus het best kunnen klaren. We beschikken over de juiste middelen en materialen en kunnen u volledig ontzorgen op ieder gebied. Natuurlijk voorzien wij u graag van een gedegen advies, om welke schoonmaak situatie het ook gaat. Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid en dat start al voor de opdracht begint. Mogen wij de klus voor u uitvoeren? Dan maken we graag duidelijke afspraken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Wilt u direct een van onze medewerkers spreken? Wij zijn dagelijks van 8:00 uur tot en met 19:00 uur bereikbaar

Ontruimingsdeal is een ervaren professional

Wilt u graag een professional in de arm nemen als het gaat om een specialistische schoonmaak klus? Neem dan contact met ons op. Wij hebben ervaring in de meest uiteenlopende situaties. Of het nu gaat om het schoonmaken van een woning na overlijden, het ontruimen en schoonmaken van een kraakpand of een verwaarloosd huis, bij ons vindt u altijd expertise die staat als een huis. Ook als u last heeft van een onfrisse lucht in of bij uw woning door hondenurine, kattenpis, duivenpoep of rookgeur helpen wij u graag. Heeft er een plaats delict plaatsgevonden en wilt u een woning of bedrijfspand volledig laten reinigen en desinfecteren? Ook dan helpen wij u graag op een professionele en zorgvuldige manier. Bij ons kunt u altijd uw huis professioneel laten schoonmaken

Waarom kiezen voor Ontruimingsdeal?

Ontruimingsdeal is gespecialiseerd in het reinigen of schoonmaken van bedrijfspanden en woningen. Wij hebben jarenlange ervaring met vele verschillende schoonmaak situaties. Heeft u een schoonmaak situatie die een specialist vereist? Neem dan direct contact met ons op voor een professioneel advies waar u echt iets aan heeft. Wij zorgen voor een grondige reiniging en werken met bekwaam personeel. Daardoor kunt u altijd vertrouwen op een uitstekend eindresultaat, om welke situatie het ook gaat. Heeft u vragen over onze methodes en behandelingen in specifieke situaties? Schroom niet om te bellen. Wij geven u graag een uitgebreide uitleg en deskundig advies.

Offerte aanvragen

Wilt u direct een offerte aanvragen voor specialistische reiniging? Klik dan op onderstaande link.