Geur honden urine verwijderen

  1. Home
  2.   /    
  3. Geur van honden urine...

Geur van honden urine verwijderen

Geur van honden urine verwijderen

Wilt u de geur van honden urine verwijderen uit uw woning en lukt het uzelf niet dat voor elkaar te krijgen? Neem dan een specialist in de hand die exact weet hoe dat moet. De geur van honden urine is erg penetrant. Zelfs als u aan de slag gaat met water en zeep zal de geur niet helemaal verdwijnen. De urine van uw hond bevat namelijk bacteriën, die zich graag nestelen zich in uw vloerbedekking of in spleten, gaatjes en krassen van uw harde vloer. Deze bacteriën stoten een gas uit die ruikt naar ammoniak. Dat gas stinkt niet alleen, maar is tevens erg slecht voor uw gezondheid. Het kan zelfs uw ogen en luchtwegen irriteren en wondjes veroorzaken in uw huid. Daarom is het goed de geur van honden urine definitief te laten verwijderen.

 

Wilt u direct een van onze medewerkers spreken? Wij zijn dagelijks van 8:00 uur tot en met 19:00 uur bereikbaar

Waarom het verwijderen van de geur van hondenurine zo lastig is

Omdat de bacteriën van de urine van uw hond zich nestelen in uw vloer zal de geur altijd blijven bestaan. Zelfs als u veel schoonmaakmiddelen gebruikt en denkt dat u er van af bent zal uw hond de geur nog ruiken. Helaas betekent dat, dat hij de volgende keer weer zal plassen op de zelfde plek. Zo ontstaat een situatie waarbij u niet meer van de geur van honden urine afkomt en de geur alleen maar sterker wordt. Of u nu een jonge pup heeft die nog niet zindelijk is of een wat oudere hond heeft die last heeft van zijn nieren, de geur van honden urine in huis is niet prettig. U kunt deze daarom het best laten verwijderen door een professioneel bedrijf. Zo bent u in één klap af van een vervelende situatie.

Waarom kiezen voor Ontruimingsdeal?

Ontruimingsdeal is gespecialiseerd in het reinigen van woningen. Wij weten exact hoe we uw woning intensief kunnen schoonmaken en desinfecteren. Omdat we jarenlange ervaring hebben in het verwijderen van penetrante geuren weten we exact welke methode het meest effectief is. De methode die wij gebruiken om de geur van honden urine te verwijderen is dan ook definitief. Onze behandeling zorgt ervoor dat uw woning weer fris ruikt en dat de bacteriën voor altijd verdwenen zijn. Zo weet u zeker dat u voorgoed af bent van de vieze geur van honden urine. Wilt u meer weten over onze methode? Neem dan contact met ons op. Vanzelfsprekend is dat gratis en geheel vrijblijvend.

Offerte aanvragen

Wilt u direct een offerte aanvragen voor het verwijderen van de geur van hondenurine uit uw woning? Klik dan op onderstaande link.