Kattenpis lucht verwijderen

  1. Home
  2.   /    
  3. Lucht kattenpis verwijderen

Kattenpis lucht laten verwijderen

Lucht van kattenpis verwijderen

De lucht van kattenpis verwijderen is niet eenvoudig. De urinegeur van een kat is erg penetrant en die blijft dan ook permanent hangen als u daar niet iets aan doet. Het zelf verwijderen van de lucht van kattenpis is vaak een groot probleem. Zeker als uw kat veel heeft geplast op een ondergrond die eenvoudig luchtjes opneemt is de geur niet eenvoudig te verdringen. In dat geval kunt u het best vertrouwen op een bedrijf dat gespecialiseerd is in het intensief reinigen en desinfecteren van de aangedane plekken. Zo heeft u geen last meer van penetrante luchtjes en kunt u weer genieten van een frisse woonomgeving. Bovendien is de kans groot dat uw kat niet meer in huis plast.

Wilt u direct een van onze medewerkers spreken? Wij zijn dagelijks van 8:00 uur tot en met 19:00 uur bereikbaar

Waarom de lucht van kattenpis verwijderen zo lastig is

De urine van een kat bevat bacteriën, die een gas afgeven dat ruikt naar ammoniak. Helaas kruipen die bacteriën ook op plaatsen waar u niet goed bij kunt. Zeker bij poreuze oppervlakken is dat een groot probleem. Of uw kat nu plast op beton, hout of stof zoals uw bank, een tapijt of uw vloerbedekking, de geur is er nauwelijks uit te krijgen, wat u ook probeert. De bacteriën kruipen in kieren en gaten en zijn met een oppervlakkige reiniging niet te verwijderen. Hoe goed u uw woning ook reinigt na het plassen van uw kat, de kat zal de lucht altijd blijven ruiken en daardoor geneigd zijn er nogmaals op te plassen. Zo blijft het probleem in stand en vindt u geen oplossing.

Waarom kiezen voor Ontruimingsdeal?

Ontruimingsdeal heeft vele jaren ervaring in het specialistisch reinigen van woningen. Ook het verwijderen van de lucht van kattenpis is voor ons een regelmatig terugkerende opdracht. Wij weten exact welke methode het meest effectief is en daarom heeft onze behandeling een uitstekend resultaat. Wij zorgen er voor dat alle bacteriën voorgoed uit uw woning verdwijnen, waar ze zich ook bevinden. Zo weet u zeker dat u voorgoed af bent van die vervelende penetrante geur en woont u snel weer in een fris ruikende woning.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze methode voor het verwijderen van de lucht van kattenpis? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wilt u direct een offerte aanvragen voor het verwijden van de lucht van kattenpis? Klik dan op onderstaande link.