review rating 5  Graag willen we jullie bedanken voor de superfijne ontruiming. Jullie gaven een schappelijke prijs op, jullie kwamen jullie afspraken na, jullie hebben alles netjes afgehandeld, gewoon top van jullie !!!! Hartelijk dank de familie Reinhard

    thumb Marleen Tutenel
    12/10/2019

    review rating 5  Graag willen we jullie bedanken voor de superfijne ontruiming. Jullie gaven een schappelijke prijs op, jullie kwamen jullie afspraken na, jullie hebben alles netjes afgehandeld, gewoon top van jullie !!!! Hartelijk dank de familie Reinhard

    thumb Marleen Tutenel
    12/10/2019

    review rating 5  Graag willen we jullie bedanken voor de superfijne ontruiming. Jullie gaven een schappelijke prijs op, jullie kwamen jullie afspraken na, jullie hebben alles netjes afgehandeld, gewoon top van jullie !!!! Hartelijk dank de familie Reinhard

    thumb Marleen Tutenel
    12/06/2019

    review rating 5  Een top bedrijf Doet wat er is afgesproken tegen een betaalbare prijs. Bedankt.

    thumb Theo Hoefnagel
    11/22/2019

    review rating 5  Bij deze wil ik jullie bedanken het is super wat jullie gedaan hebben alles geheel schoon en leeg ga zo verder zal jullie ten alle tijden aan andere adviseren jullie zijn een top bedrijf ook de medewerkers zijn heel vakkundig en vriendelijk en attent bedankt groet sonja

    thumb mt dijkstra
    10/29/2019

    review rating 5  Bij deze wil ik jullie bedanken het is super wat jullie gedaan hebben alles geheel schoon en leeg ga zo verder zal jullie ten alle tijden aan andere adviseren jullie zijn een top bedrijf ook de medewerkers zijn heel vakkundig en vriendelijk en attent bedankt groet sonja

    thumb mt dijkstra
    10/29/2019

    review rating 4  Saïd en zijn medewerkers hebben de woning van overleden zus/schoonzus ontruimd en hebben prima werk afgeleverd. keurig schoon. fam. de Graaf

    thumb fam. de Graaf
    8/28/2019

    review rating 4  Saïd en zijn medewerkers hebben de woning van overleden zus/schoonzus ontruimd en hebben prima werk afgeleverd. keurig schoon. fam. de Graaf

    thumb fam. de Graaf
    8/28/2019

    review rating 5  We hebben Ontruimingsdeal gevraagd ons te helpen met het ontruimen en terugleveren van de flat van onze moeder. Het werken met Ontruimingsdeal, Saïd Afkir, was zeer geslaagd. Afspraken waren snel gemaakt en werden perfect nagekomen. Saïd heeft echt met veel begrip en gevoel voor de situatie gedaan wat we vroegen. Inclusief verhuizen van huisraad naar het verpleeghuis. Bij de laatste inspectie van de flat zei de inspecteur van de woningbouwvereniging dat hij vond dat het er netjes uitzag. Hij had geen op- of aanmerkingen. Dus geen restpunten of nagekomen kosten. Mijn moeder vond het plezierig te weten dat haar spulletjes weer zouden worden hergebruikt door mensen die weinig hebben. Ik kan Ontruimingsdeal daarom van harte aanbevelen.

    thumb Jos Teunissen
    7/10/2019

    review rating 5  We zijn super tevreden. Complimenten voor Said en collega's. Alles keurig gedaan en nog tips gekregen voor de oplevering! We raden het iedereen aan.

    thumb Jolanda Meijer
    5/08/2019

    review rating 5  Ik zag de vrachtwagen van Ontruimingsdeal bij de woning van mijn overleden buurvrouw staan. Omdat mijn moeder in de verzorging terecht is gekomen moest haar huurflat leeggehaald worden, een klus waar we niet naar uitkeken. Het nummer gebeld, een afspraak gemaakt voor een opname en na opdracht in 1 dag leeg, schoon en opleverd. Prima werk en zonder zorgen. Ik wist niet dat dit bestond maar kan het aanbevelen. Vaak niet het leukste moment en tijd maar met hun hulp een makkelijker proces.

    thumb Peter Remmers
    5/02/2019

    review rating 5  Excellente service, 100% betrouwbaar en afspraken worden gewoon heel netjes nagekomen. Zeer tevreden over dit bedrijf, aanrader!

    thumb Victor Henskens
    4/15/2019

    review rating 5  Het ontruimen en opleveren van de woning van mijn overleden tante uit Rotterdam heb ik uit handen gegeven aan "Ontruimingsdeal". Omdat ikzelf niet in Rotterdam woon maar in 's-Hertogenbosch moest ik wel blind kunnen vertrouwen op de mensen van "Ontruimingsdeal. De woning zou leeg en veegschoon worden opgeleverd. Met de verhuurder had ik een afspraak voor de vooroplevering. De flat was echter zo opgeleverd door "Ontruimingsdeal" dat er geen definitieve oplevering meer hoefde te volgen. Ik mocht gelijk de sleutels inleveren. Prima werk geleverd door Said en zijn team. Zeker de Bossche Bollen waard.

    thumb Martin Hemmes
    1/10/2019