Rookgeur uit huis verwijderen

  1. Home
  2.   /    
  3. Rookgeur uit huis verwijderen

Rookgeur uit huis verwijderen

Rookgeur uit huis verwijderen

Een rookgeur uit huis verwijderen is een lastige klus die u vaak niet zelf voor elkaar krijgt. De geur van rook kruipt overal in en blijft lang hangen. Sigarettenrook trekt in muren, meubels en gordijnen, maar ook in kleding, zelfs die in uw kledingkast. Ook in het papier van uw boeken en in andere losse spullen in huis kan de geur van rook trekken. Zelfs het houten frame van uw bankstel kan doordrongen zijn van de geur van rook, dus ook na het veelvuldig wassen van de stoffen bekleding van uw bankstel kan uw meubel nog steeds ruiken. Daardoor blijft deze geur permanent in huis hangen, hoe goed u ook uw best doet er vanaf te komen. De enige echte goede oplossing voor het verwijderen van rookgeur is dan ook het inschakelen van een professioneel reinigingsbedrijf.

Wilt u direct een van onze medewerkers spreken? Wij zijn dagelijks van 8:00 uur tot en met 19:00 uur bereikbaar

Hoe wij de rookgeur uit uw woning verwijderen

Wilt u kiezen voor een definitieve aanpak van tabaksgeur, dan helpen wij u graag deze geur permanent te verwijderen. Dat doen we door de rookgeur te neutraliseren. Zo maskeren we de rooklucht niet, maar pakken we het probleem aan vanuit de bron. Door onze behandeling breken we de geur van nicotine volledig af. We zuiveren de lucht met een middel dat een sterk steriliserende werking heeft. Onze behandeling heeft altijd effect als we een ruimte intensief moeten reinigen en desinfecteren. Op deze manier verdwijnen tevens schadelijke stoffen, zoals schimmels, bacteriën, parasieten en virussen. Uiteraard verdwijnt dan ook iedere geuroverlast permanent. Overigens werken we met een natuurlijk product.

Waarom kiezen voor Ontruimingsdeal?

Ontruimingsdeal is gespecialiseerd in het specialistisch reinigen van woningen. We weten exact hoe we een woning intensief kunnen desinfecteren en schoonmaken. Met jarenlange ervaring in het verwijderen van penetrante geuren weten we exact welke methode het meest effectief is. Wilt u definitief de rookgeur uit huis verwijderen, dan is onze methode definitief. De behandeling die wij inzetten zorgt er voor dat uw woning weer fris ruikt en dat ook bacteriën voorgoed verdwenen zijn. Zo weet u zeker dat u permanent af bent van de nicotine lucht in huis. Wilt u meer weten over onze methode? Neem dan geheel gratis en vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen

Wilt u direct een offerte aanvragen om rookgeur uit uw huis te verwijderen? Klik dan op onderstaande link.