Schoonmaak na ontruiming van kraakpand

  1. Home
  2.   /    
  3. Schoonmaak na ontruiming kraakpand

Schoonmaak na ontruiming van kraakpand

Schoonmaak na ontruiming kraakpand

Onze dienst Schoonmaak na ontruiming kraakpand is speciaal bedoeld voor eigenaren van woningen die voor lange of korte tijd gekraakt waren. Na ontruiming van een kraakpand blijft er vaak een huis achter dat er niet altijd even schoon uitziet. Krakers kunnen een woning behoorlijk vervuilen en een grote puinhoop achterlaten. Niemand vindt het leuk zijn eigen huis in deze staat te zien. Als schoonmaakbedrijf kunnen wij er daarom voor zorgen dat de woning bezemschoon wordt opgeleverd. Vaak kan dat pas nadat gemeente en politie het sein gegeven hebben dat de woning ontruimd is. Heeft u ook een gekraakte woning en is deze ontruimd? Heeft u de toestemming de ontruiming zelf te regelen? Wij helpen u graag met de ontruiming om daarna de woning zo goed als mogelijk te reinigen.

Wilt u direct een van onze medewerkers spreken? Wij zijn dagelijks van 8:00 uur tot en met 19:00 uur bereikbaar

Ontruimen kraakpand - niet altijd eenvoudig

Het ontruimen en reinigen van een kraakpand is niet altijd een eenvoudige zaak. Vaak komen daar veel emoties bij kijken. Het is tenslotte niet gemakkelijk te zien hoe de woning is achtergelaten na het kraken. Wilt u liever de schoonmaak en eventuele ontruiming van het kraakpand uitbesteden? Dan nemen wij u graag die zorg uit handen. Wij werken discreet, respectvol en zorgvuldig en leveren uw woning in een razendsnel tempo op. Indien gewenst kunnen wij de woning tevens desinfecteren. Het ontruimen en schoonmaken van een gekraakte woning duurt niet lang, over het algemeen is de woning na een dag klaar. Het afval dat wij vinden wordt vanzelfsprekend door ons afgevoerd.

Hoe gaan wij te werk?

Zodra de woning officieel ontruimd is bezoeken wij de woning. Heeft u toestemming van gemeente en politie de woning zelf te ontruimen, dan doen wij dat graag voor u. Is dat niet het geval, dan analyseren wij de ontruimde woning en geven  u aan hoe lang wij denken over het schoonmaken van de woning te doen. Tijdens het schoonmaken zorgen we dat alle overbodige zaken het huis verlaten. Vaak gaat het om oud meubilair, afval en huisraad. Vinden wij nog iets van waarde? Dan geven we dat uiteraard aan u of doneren wij dat aan een goed doel. Is de woning leeg, dat verwijderen we eventueel aanwezige vloerbedekking. Daarna zorgen we dat alle spijkers, schroeven en pluggen uit de muren verdwenen zijn en dichten we gaatjes in de muur. Als laatste zorgen we voor ontkoppeling van de lampen en verzegeling van alle elektropunten.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze diensten? Lees dan meer informatie over onze Woningontruiming of Bedrijfsontruiming of neem contact met ons op. Wilt u per direct een offerte aanvragen voor een ontruiming? Klik dan op onderstaande link.