Schoonmaken na overlijden

  1. Home
  2.   /    
  3. Schoonmaak na overlijden

Schoonmaken na overlijden

Schoonmaak na overlijden

Woning schoonmaak na overlijden van een dierbare kan een heel vervelende ervaring zijn en vaak is dat zelfs ronduit traumatisch. Daarom is het raadzaam om na het overlijden van een dierbare of na lijkvinding een gespecialiseerd bedrijf in te schakelen dat exact weet hoe het daarmee om moet gaan. Zeker als er een lichaam is gevonden en het ontbindingsproces al is gestart moet ontsmetting plaatsvinden door een professioneel bedrijf met kennis en ervaring. Niet alleen om u te beschermen tegen afschuwelijke beelden en geuren die lang in uw geest kunnen blijven hangen. Ook omdat het ontbinden van een lichaam gepaard gaat met gassen en lichaamssappen die uit het lichaam weglopen. Daarnaast kunt u ziektes oplopen door bacteriën die zich in een razendsnel tempo vermenigvuldigen.

Wilt u direct een van onze medewerkers spreken? Wij zijn dagelijks van 8:00 uur tot en met 19:00 uur bereikbaar

De juiste schoonmaak na overlijden

Heeft u te maken met het overlijden van een dierbare? Laat het schoonmaken van de woning dan over aan een gespecialiseerd bedrijf. Ten eerste omdat u zich na het overlijden van uw naaste niet zou moeten richten op het maken van dergelijke herinneringen. U kunt hem of haar beter op een andere manier herinneren en het verwerkingsproces wordt gegarandeerd zwaarder door het verwijderen van de gevolgen van het overlijden. Schoonmaken na overlijden is daarnaast bovendien echt iets dat uitgevoerd moet worden door een professional die weet wat hij doet. Wij beschikken over de juiste middelen en de juiste materialen en weten precies hoe belangrijk het is overal te desinfecteren, zelfs in de kleinste hoeken van uw woning. Tenslotte kan uw woning overal besmet zijn, ook na een “normaal” overlijden.

Waarom kiezen voor Ontruimingsdeal?

Wilt u een schoonmaak na overlijden uit laten voeren door een professioneel bedrijf, kies dan voor vakmensen die hiermee veel ervaring hebben. Wij werken al jaren met specialistische reiniging en weten ook in deze situatie wat van belang is voor het reinigen of bezemschoon opleveren van de betreffende woning. Onze werkwijze is respectvol en discreet, we werken netjes en zeer effectief. Ook houden we graag de schade zo beperkt mogelijk en hechten we tijdens onze werkzaamheden veel waarde aan uw persoonlijke eigendommen. Heeft u te maken met een overlijden, neem dan een vakkundig bedrijf in de hand en richt u op de rouw. Zo heeft u geen last van nare herinneringen door het schoonmaken van de woning en kunt u in alle rust afscheid nemen van uw dierbare.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze schoonmaak na overlijden, lijkvinding, moord, suïcide of een plaats delict? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en stel uw vragen. Wilt u graag direct een offerte ontvangen? Klik dan op onderstaande link.