Plaats delict schoonmaak

  1. Home
  2.   /    
  3. Schoonmaak plaats delict

Specialistische schoonmaak op plaats delict

Schoonmaak op plaats delict

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een professionele schoonmaak doet op plaats delict? Of na een zelfmoord? Ontruimingsdeal is ervaren in het professioneel schoonmaken van erg verontreinigde locaties. Wij maken locaties na een ongeval, (zelf) moord of ongeluk volledig schoon. Ook het schoonmaken na een inbraak behoort tot onze diensten. 

Wij hebben de juiste ervaring, materialen en middelen. En weten exact welke methodes er gevolgd dienen te worden. Zo kunnen wij u volledig ontzorgen en geven wij het beste advies voor het uitstekend eindresultaat. 

Wilt u direct een van onze medewerkers spreken? Wij zijn dagelijks van 8:00 uur tot en met 19:00 uur bereikbaar

Schoonmaak van zeer vervuilde ruimtes

Wij zijn is gespecialiseerd in de ontruiming en opruiming van zeer vervuilde ruimtes. U kunt hierbij denken aan het opruimen en schoonmaken van onder andere; bloed, speeksel, urine of  andere menselijke uitwerpselen. Door onze jarenlange ervaring in de ontruimingswereld weten wij alle methodes van juist handelen bij het schoonmaken van bloed op bijvoorbeeld ‘plaats delict’. 

Maar ook bij plekken waarbij een overlijdenis plaats vind door bijvoorbeeld zelfmoord. Bij elke soortgelijke vervuiling door de eerder genoemde vloeistoffen zijn wij u graag van dienst.  Vaak is het gevolg van zulke  vervuilde ruimtes ook onaagename geuren. Ook bij het verwijderen van deze geuren kunnen wij u van dienst zijn.


Waarom kiezen voor Ontruimingsdeal?

Ontruimingsdeal is gespecialiseerd in het schoonmaken of reinigen van woningen en bedrijfspanden en maakt al jarenlang in de meest uiteenlopende situaties schoon. Heeft u een schoonmaak situatie die een specialist vereist? Neem dan gerust contact met ons op voor een gedegen advies. Wij zorgen er graag voor dat uw woning of bedrijfspand op een grondige manier wordt gereinigd, ook in niet veel voorkomende situaties. Wij hechten veel waarde aan zorgvuldig en vakbekwaam handelen en werken met gemotiveerd personeel. Met oog voor detail zorgen wij altijd voor een eindresultaat waarbij u zowel kwaliteit als service kunt verwachten. Heeft u een lastige klus? Wij voeren hem graag uit, bij ons is veel mogelijk. We maken bovendien duidelijke afspraken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze schoonmaken op plaats delict? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wilt u direct een offerte aanvragen voor het professioneel schoon laten maken van een plaats delict of ongeval? Klik dan op onderstaande link.