Woning schoon maken na plaats delict

  1. Home
  2.   /    
  3. Schoonmaken woning na plaats...

Schoon maken woning na plaats delict

Schoonmaken woning na plaats delict

Schoonmaken woning na plaats delict, dat klinkt niet alleen vervelend maar dat is het natuurlijk ook. Helaas is dit iets waar u onverhoopt ook mee te maken kunt krijgen, of u nu de bewoner van een woning bent of verhuurder. Natuurlijk wilt u zich – zeker als u een naaste betrokkene bent – niet bezighouden met het reinigen van de woning na een plaats delict. De sporen die zichtbaar zijn na het drama dat heeft plaatsgevonden zijn niet alleen erg naar en indrukwekkend. Ze zijn bovendien erg lastig te verwijderen, zeker als u niet beschikt over de juiste middelen of bekend bent met de beste methode. Daarom is het in het geval van een plaats delict in een woning altijd het beste voor reiniging een gespecialiseerd bedrijf in te schakelen.

Wilt u direct een van onze medewerkers spreken? Wij zijn dagelijks van 8:00 uur tot en met 19:00 uur bereikbaar

Professionele schoonmaak na een plaats delict

Bij het schoonmaken van een woning na een plaats delict komt veel kijken. Vaak zijn de sporen die zijn achtergebleven erg confronterend. Bloed, lijkvocht, ontlasting en urine zijn lastig te verwijderen en de geur die achterblijft is veelal erg intens. Het schoonmaken van zo’n ruimte is natuurlijk ook erg emotioneel en kan bovendien potentieel gevaarlijk zijn in verband met besmettingsgevaar. Wilt u liever niet geconfronteerd worden met het afvoeren van restanten en het schoonmaken van het plaats delict, laat de reiniging dan uitvoeren door een vakman. Wij hebben onder veel omstandigheden gewerkt en weten exact wat wij moeten doen. We beschikken over de juiste middelen en materialen en herstellen graag de aangerichte schade.

Waarom kiezen voor Ontruimingsdeal?

Ontruimingsdeal is gespecialiseerd in het reinigen van woningen in zeer lastige situaties en kent specialistische reinigingsmethoden. Wij kennen het klappen van de zweep en hebben al veel meegemaakt. Ook onder deze nare omstandigheden werken wij snel en doeltreffend, met de juiste middelen. Uiteraard werken we discreet en respectvol en zijn onze werkzaamheden vertrouwelijk. Wij garanderen vanzelfsprekend uw privacy en zorgen er altijd voor dat onbevoegden de woning niet kunnen betreden. Wilt u een betrokken partij die er alles aan doet de gevolgen van het plaats delict volledig te verwijderen? Kies dan voor Ontruimingsdeal.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het schoonmaken van een woning na plaats delict en heeft u nog vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij adviseren u graag. Wilt u direct een offerte ontvangen? Klik dan op onderstaande link.