Schoonmaken van verwaarloosd huis

  1. Home
  2.   /    
  3. Verwaarloosd huis schoonmaken

Schoonmaak van een verwaarloosd huis

Verwaarloosd huis schoonmaken

Moet u een verwaarloosd huis schoonmaken en ziet u daar tegenop? Dat is begrijpelijk. Een verwaarloosd huis reinigen is geen eenvoudige klus en veel mensen besteden dit werk dan ook liever uit. Het schoonmaken van een zwaar verwaarloosd huis is fysiek erg zwaar werk en neemt veel tijd in beslag. Bovendien heeft het een flinke impact op uw emoties, omdat de vervuiling erg confronterend kan zijn. Als schoonmaakbedrijf met veel ervaring in specialistische reiniging weten wij exact hoe wij het vervuilde huis snel schoon kunnen krijgen. Natuurlijk werken wij discreet en tonen wij alle respect. Wij weten als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om hulp te vragen in een dergelijke situatie.

Wilt u direct een van onze medewerkers spreken? Wij zijn dagelijks van 8:00 uur tot en met 19:00 uur bereikbaar

Een verwaarloosd huis schoonmaken - hoe gaan wij te werk?

In de situatie dat een huis verwaarloosd of zwaar vervuild is, is er vaak sprake van veel vuil en afval. Deze situatie is niet zomaar ontstaan, er is altijd een achterliggende reden. Natuurlijk is die reden voor ons niet van belang. Indien mogelijk willen wij echter wel graag kennismaken. Om te begrijpen wat belangrijk is voor de bewoner en wat er bewaard moet blijven bijvoorbeeld. Maar ook om in te kunnen schatten hoe lang we met het schoonmaken van de woning bezig zullen zijn. Zodra we kunnen starten beginnen we met het verwijderen van het opgelopen vuil en afval. De inboedel die overblijft wordt vervolgens grondig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Zo is de woning weer helemaal hygiënisch en fris en kan de bewoner er weer in.

Waarom kiezen voor Ontruimingsdeal?

Ontruimingsdeal is gespecialiseerd in het reinigen en ontruimen van woningen. Wij hebben jarenlange ervaring en een goede kennis van wat er nodig is bij het schoonmaken en desinfecteren van verwaarloosde en vervuilde woningen. Door deze jarenlange ervaring weten we exact welke methode het meest effectief is. Onze behandeling zorgt ervoor dat de woning weer fris ruikt en dat de bacteriën voor altijd verdwenen zijn. Zo weet u zeker dat u voorgoed af bent van vervuiling en vieze geurtjes. Wilt u meer weten over onze methode? Neem dan contact met ons op. Vanzelfsprekend is dat gratis en geheel vrijblijvend.

Offerte aanvragen

Wilt u direct een offerte aanvragen voor het schoonmaken van een verwaarloosde woning? Klik dan op onderstaande link.